Stilstand is achteruitgang

Maak de volgende stap in je professionele ontwikkeling

VdS Nederland verzorgt diverse opleidingen op het gebied van brandveiligheid.
Onze opleidingen zijn toegespitst op de Nederlandse markt en regelgeving maar wij worden ondersteund door het VdS opleidingsinstituut in Duitsland, waar het delen van kennis en ervaring centraal staat.

Afhankelijk van de wens en de behoefte van de student kan er gekozen worden uit klassikale opleidingen of E-learning opleidingen, met of zonder praktijkdagen.
De klassikale lessen en de praktijkdagen worden gegeven in het eigen studielokaal van VdS Nederland in het centraal gelegen Hilversum.

Landelijk erkend diploma.
Een aantal van onze opleidingen wordt afgesloten met een examen bij CertoPlan.
Diploma’s van CertoPlan zijn landelijk erkend. Elk examen wordt beoordeeld door een externe examencommissie en CertoPlan is als examenbureau onafhankelijk van opleidingsinstituten. Zo wordt onpartijdigheid volledig gewaarborgd.

Waarom E-learning?
De kosten van de opleiding zijn vaak niet het probleem voor de werkgever. De gederfde kosten, ten gevolge van het niet productief kunnen zijn, zijn een veelvoud van deze investering.
Om het opleidingsproces zoveel mogelijk te optimaliseren biedt VdS Nederland de mogelijkheid om met behulp van E-learning door zelfstudie zo efficiënt mogelijk met de tijd van werkgever en werknemer om te gaan.

Opleidingen Sprinklertechniek

Opleidingen BMI/OAI

Opleidingen Overig